De go’e pølser
Hvidebæk Pølser går langt tilbage. I 1930 købte Svend Aage & Mary Jensen Slagterforretningen i den lille by Svallerup syd for Kalundborg. Slagterforretningen var en klassisk lille forretning for den tid, hvor der blev foretaget slagtning og produceret pølsemagerivarer.

Svend Aage og Mary drev forretningen til op i 60erne, hvor sønnen Frank Aage Jensen, overtog forretningen.
Franks sønner – Henrik, Claus og Jesper – ville mere. De grundlagde Hvidebæk slagteri, som specialiserede sig i slagtninger af danske grise. I dag slagtes mere end 2000 styk hver uge.

I  2004 udbyggede brødrene Hvidebæk Slagteri med Hvidebæk Pølsefabrik. Fabrikken blev grundlagt i samarbejde med ejerne af det kendte Harry’s Place på Fasanvejen på Frederiksberg – kendt for ”den ægte Børge”. Samarbejdet ophørte, men Hvidebæk Pølser har stadigt pølsemageren fra ”den ægte Børge” ansat.  Og han går IKKE på kompromis med kvalitet

Hvidebæk Pølser har ikke rettigheder til ”den ægte Børge” i dag. Men vi producerer en lang række super kvalitetspølser. Nogle af pølserne daterer sig helt tilbage til Svend Aage og Mary’s opskrifter.  Vi har fundet nogle gamle skuffeopskrifter, som vi bygger på. Det er kvalitet og håndværkstradition made up to date. Du får det ikke mere ægte.
Kvalitets grillpølser og frankfurter fra Hvidebæk
 
sausage, sausages, grill, frankfurter, barbeque
 
Hvidebæk slagteri         Industrivej 17 D         4490 Jerslev Sjælland         Tlf. 59 59 62 00         berit@hvidebaek-slagteri.dk